2310909019 6978480300 Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη info@lamprakis-lift.gr
hero image
 
 
 
     
     
  ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΩΝ
SL Lamprakis | Εταιρεία Ανελκυστήρων Θεσσαλονίκη


Οι ανελκυστήρες φορτίων προορίζονται κυρίως για επαγγελματικούς χώρους όπως βιομηχανίες, αποθήκες, γκαράζ αυτοκινήτων αλλά και καταστήματα εστίασης. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να μεταφέρουν μεγαλύτερους όγκους από τους συνηθισμένους ανελκυστήρες ατόμων. Στην SL Lamprakis σας προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες και εργονομικές λύσεις σχετικά με τους ανελκυστήρες φορτίων όπου αυτοί χρειάζονται. Σε περιπτώσεις όπου γίνεται η μεταφορά φορτίων χωρίς την παρουσία ανθρώπου τοποθετούμε αναβατόρια φορτίων. Ενώ σε περιπτώσεις όπου πρέπει να υπάρχει και φυσική παρουσία τοποθετούμε ανελκυστήρα φορτίων.

Οι ανελκυστήρες φορτίων καθώς και αναβατόρια αντέχουν στα μεγάλα φορτία αλλά και σκληρές συνθήκες εργασίας.
 
 
 
 
 
 
     
     
  Τα 3 είδη των ανελκυστήρων φορτίων
 
     
 
Ανελκυστήρες εμπορευμάτων
 
Ανελκυστήρες εμπορευμάτων
Κατάλληλοι ανελκυστήρες για την μεταφορά φορτίων με φυσική συνοδεία. Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής. Είναι κατάλληλοι για επαγγελματικούς χώρους και την ανύψωση βαρέων φορτίων.

Ουσιαστικά μιλάμε για έναν υδραυλικό ή μηχανικό ανελκυστήρα του οποίου ο θάλαμος έχεις τις απαιτούμενες διαστάσεις της επιλογής σας. Προτείνονται σε χώρους όπως, νοσοκομεία, super market, βιομηχανίες, εργοστάσια, αποθήκες κτλ.
 

 

Ανελκυστήρες τροφίμων dumbwaiter
 
Ανελκυστήρες τροφίμων dumbwaiter
Οι ανελκυστήρες Dumbwaiter είναι ανελκυστήρες τύπου MRL μιας και δεν χρειάζονται μηχανοστάσιο. Τους συναντάμε κυρίως σε χώρους εστίασης ή γενικά σε χώρους όπου χρειάζεται η ανύψωση μικρών φορτίων ή αντικειμένων.

Το μέγεθος του προσαρμόζεται ανάλογα με την χρήση και τις εκάστοτε απαιτήσεις. Προσφέρει μεγάλη ευκολία για την μεταφορά αντικειμένων σε καφετέριες, εστιατόρια, αποθήκες, ξενοδοχεία.
 

 

Αναβατόρια
 
Αναβατόρια
Τα αναβατόρια φορτίων χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους όταν είναι απαραίτητη η ανύψωση αντικειμένων χωρίς ανθρώπινη παρουσία.

Για την σωστή εγκατάσταση και λειτουργία πρέπει να γνωρίζουμε το μέρος στο οποίο θα τοποθετηθεί, το μέγιστο ωφέλιμο βάρος των εμπορευμάτων αλλά και τον τρόπο φορτοεκφόρτωσης.