2310909019 6978480300 Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη info@lamprakis-lift.gr
hero image
 
 
 
   
     
     
  SL Lamprakis
Εταιρεία Ανελκυστήρων Θεσσαλονίκη


Η εταιρεία ανελκυστήρων “SL Lamprakis” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων από το 1968, επιδιόκοντας αφενός την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών και αφετέρου την άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Συνεργαζόμενοι με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής ειδών και εξαρτημάτων ανελκυστήρων, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες λύσεις και να καλύψει κάθε σας ανάγκη σε ανελκυστήρες κάθε τύπου.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
     
  αναλαμβάνουμε την μελέτη, την συναρμολόγηση, την εγκατάσταση, την συντήρηση, την επισκευή αλλά και τον εκσυγχρονισμό κάθε τύπου ανελκυστήρων, υδραυλικών και ηλεκτρονικών.

Πολιτική της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες την πλήρη και άμεση κάλυψη σε κάθε είδους εφαρμογές ανελκυστήρων, υδραυλικούς, συμβατικούς, πανοραμικούς και ανελκυστήρες φορτίων.

Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξίας, με έμφαση στην πλήρη, γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέροντας του παράλληλα άρτια και διαρκή τεχνική υποστήριξη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

της εταιρείας ανελκυστήρων SL Lamprakis, βασίζεται στην προσπάθεια του ιδρυτή της για διαρκή βελτίωση, στηριζόμενη στον συνεχή και λεπτομερή έλεγχο των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής εξέλιξη της στον βορειοελλαδικό χώρο και η λειτουργία της βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προς όφελος πάντα των πελατών της.


Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Βόρειο Ελλάδα.
 
     
 
 
 
Η εταιρεία SL Lamprakis προσφέρει
  Ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης
  Ολοκληρωμένο τμήμα για την μελέτη του ανελκυστήρα
  Τεχνικό ασφαλείας στο προσωπικό για την ασφάλεια των εργαζομένων
  Ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα για ταχύτερη εξυπηρέτηση
  Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποθηκευτικούς χώρους
  Υψηλών προδιαγραφών εργασιακό περιβάλλον